Cashmere Residence | AJ Scott
256
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-256,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Cashmere Residence

About This Project

Designed by Bespoke Architecture, this new build is characterised by lineal perspectives and stylish contemporary claddings. It is positioned on the lower slopes of Cashmere Hills. Divided over two levels, the house features five bedrooms, three bathrooms and a generous living space with unimpeded flow to entertaining areas offering vistas of the city and the Southern Alps. This home has been entered in the Master Builders 2017 House of the Year Awards and was judged in May 2017,  for the Awards Night on 28th July 2017, winning a gold medal and a reserve gold medal for the Canterbury Region.

Project type

Residential Home of the year

Category
House of the Year, Residential